Tivivo ofron IPTV kanale përmes internetit, pa nevojë për antenë satelitore.
Sinjalin mund ta shikoni përmes pajisjeve që përdorin sistemin Android.

Bëje porosinë

Mund të porositësh pakon (resiver + abonim) apo vetëm abonimin.

Aktivizo shërbimin

Aktivizo shërbimin duke kontaktuar stafin teknik në numrat e telefonit.

Tregoj shoqërisë

Përfito para nga Tivivo për çdo klient që e dërgon kur bëhesh partner.

Paguaj 1 Herë, Shiko në 3 Vende

Paguaj 1 abonim, shiko në 3 dhoma, në 3 banesa, në 3 shtëpi, në 3 qytete apo 3 shtete të ndryshme në të njejten kohë. Nëse e ndan parapagimin tënd me një familjar apo mik, kostoja e abonimit bie shumë lirë.

Shpejtësia e Internetit

Për të përcjellur kanalet në Tivivo, duhet ta keni shpejtësinë e internetit minimum 10 mbps (megabit për sekond). Nëse shpejtësia juaj është më e ulët se 10 mbps, duhet ta kontaktoni kompaninë e internetit për ta ngritur shpejtësinë.

Instalimi i Resiverit

Resiverin e lidhni me HDMI kabëll në televizor dhe me kabëll të interneti ne modem/router (kutia e internetit). Resiveri punon edhe me WiFi por ne ju preferojmë lidhjen me kabëll interneti ashtu që sinjali të jetë më stabil. Në fund e lidhni resiverin në rrymë.

Porosia dhe Pagesa

Porosia mund të bëhet me parapagim 6 mujor apo 1 vjeçarë. Pagesa mund të bëhet me Debit/Kredit kartë (Skrill, Bitcoin, Etherum) dhe përmes Shërbimeve për Transfer Parash si WesternUnion, Moneygram apo Ria Money.