Instalo Nika IPTV

Nëse dëshironi të blini kanale për të filluar IPTV Restream, së pari ju duhet një server i qëndrueshëm dhe stabil pastaj të instaloni sistemin Nika IPTV Panel ose ndonjë platformë tjetër.

Instalo Serverin

Ne ju propozojmë disa kompani të cilat posedojnë servera të fuqishëm dhe stabil, worldstream.nl, ovh.com, nëse ju filloni restream ne ju sugjerojmë kompaninë online.net

Kanale & VOD

Ne posedojmë 2000 kanale televizive dhe 1000 filma VOD me kualitetin më të mirë të disponueshëm HD dhe FHD për Restream. Nëse keni ndonjë pyetje, mos ngurroni të na kontaktoni

        SUPER OFERTË

             Nëse bleni 1000 lidhje me shumicë ju fitoni 20% zbritje.