MARKA JUAJ

Rishitësit mund të bëjnë DNS e tyre dhe të shesin nën markën e tyre. Kjo do të thotë që klientët tuaj do të marrin linja bazuar në adresën tuaj të dedikuar.

PANEL PERSONAL

Me panelin Tivivo ju keni mundësi të ndryshme dhe kontroll të plotë për të menaxhuar konsumatorët tuaj në çdo kohë që ju keni nevojë.

INVESTIME TË ULËTA

Ne ofrojmë çmimet më të lira në treg, ju së pari bleni shërbimin tek ne ku mund të filloni vetëm prej 200€ për tu bërë rishitës i autorizuar i kompanis tonë.

ÇMIMET PËR ABONIMET
ÇMIMET PËR KREDI