Tivivo – Shqip TV është aplikacioni i parë në trojet shqiptare që ofron kanalet në rezolutën më të mirë.

Si një rishitës IPTV, ju mund të keni një panel tuajin për të krijuar llogari falas provë për klientin tuaj.

Ju mund të filloni biznesin tuaj tani pa humbur kohë, duke marrë kanalet tona me çmime shumë të volitshme.

Ne ju ofrojmë 1000 kanale televizive dhe 1000 filma vod me rezolucionin më të lartë në dispozicion.