Historia jonë

Tivivo njihet si kompania e programeve televizive me rritjen më të shpejtë në trojet shqiptare. E themeluar më 2017. Tivivo është zhvilluar suksesshëm – nga ofruesit më të mirë në trojet shqiptare – në një ndërmarrje moderne që ofron llojshmëri shërbimesh.

Tivivo njihet si një kompani moderne me shërbime të avancuara dhe ka një reputacion të një kompanie që kujdeset për klientët e saj.

Një vit më parë filluam punën me  300 kanale televizive, duke e parë interesimin e madh të klientëve për shërbimin tonë filluam të rrisim numrin e kanaleve duke e bërë në 600 kanale televizive me sinjal shumë kualitativ. Interesimi dhe rritja e kompanisë vazhdoj ashtu siç ishte edhe misioni jonë.

Kështu përmbyllëm vitin 2018 me një numër të madh klientësh ku siguruam shërbimin tonë për 150 familje në diasporë dhe trojet shqiptare.

Platforma digjitale e Tivivo është kombinimi i kanaleve më të mira televizive që ofrohen në tregun shqiptar duke përfshirë të gjitha kanalet e platformës DigitAlb dhe SuperSport, kanale informative, filma, lajme, kanalet e vendit, rajonit si dhe kanale ndërkombëtare.

Tivivo është një nga ofruesi i parë në trojet shqiptare për rrjetin iptv që ofron transmetim të kanaleve FHD dhe 4K, kjo na bën neve më ndryshe këtë vit, ku kjo mbetet një ndër ofertat më atraktive të kompanis tonë.

Çfarë thonë klientët për ne

Unë kam përdorur shërbime Tivivo për gjysmë viti dhe jam plotësisht i kënaqur me cilësinë e kanaleve. Shpejtësia e lartë dhe një shumëllojshmëri e paketave për të zgjedhur e bëjnë atë të rehatshme për të gjithë.

Teles IPTV

Teles IPTV

Reseller

Më pëlqen të punoj me ekipin e ndihmës teknologjike – ata patjetër e dinë se çfarë bëjnë kur bëhet fjalë për instalimin dhe komunikimin. Tani unë mund të shtoj shumë programe të veçuara për klientët e mi në çdo moment.

Sinan Mustafi

Sinan Mustafi

Restreamer

Kishin një problem lidhjeje pas një ndërprerje të energjisë dhe ata e zgjidhën atë në më pak se gjysmë ore pas kërkesës time. Falë Tivivo unë mund të shikoj filmat e mi të preferuar dhe ato të reja me cilësi të shkëlqyera.

Avni Gashi

Avni Gashi

Klient

Unë kam përdorur shërbime Tivivo për gjysmë viti dhe jam plotësisht i kënaqur me cilësinë e kanaleve. Shpejtësia e lartë dhe një shumëllojshmëri e paketave për të zgjedhur e bëjnë atë të rehatshme për të gjithë.

Teles IPTV

Teles IPTV

Reseller

Më pëlqen të punoj me ekipin e ndihmës teknologjike – ata patjetër e dinë se çfarë bëjnë kur bëhet fjalë për instalimin dhe komunikimin. Tani unë mund të shtoj shumë programe të veçuara për klientët e mi në çdo moment.

Sinan Mustafi

Sinan Mustafi

Restreamer

Kishin një problem lidhjeje pas një ndërprerje të energjisë dhe ata e zgjidhën atë në më pak se gjysmë ore pas kërkesës time. Falë Tivivo unë mund të shikoj filmat e mi të preferuar dhe ato të reja me cilësi të shkëlqyera.

Avni Gashi

Avni Gashi

Klient