Abonim 1 vjeçar

Pako Premio

 • 2000 TV Kanale
 • 1000 Projekte VOD
 • Në kohë reale
 • Sinjal kualitativ
 • Mbështetje 24/7
për79.99/ mo
Blej pakon
Abonim 1 vjeçar

Tivivo TV box+

 • 2000 TV Kanale
 • 1000 Projekte VOD
 • Dogana e paguar
 • Posta e paguar
 • Mbështetje 24/7
për149.99
Blej pakon
Abonim 6 mujor

Pako Premio

 • 2000 TV Kanale
 • 1000 Projekte VOD
 • Në kohë reale
 • Sinjal kualitativ
 • Mbështetje 24/7
për49.99
Blej pakon

Tivivo TV box+
për vetëm 149.99 / mo

Tivivo TV box+ është i aftë të marrë një gamë të gjerë kanalesh. Merrni falas aplikacionin Tivivo Player.

Nxito! Kjo ofertë përfundon brenda

Days
:
Hours
:
Min
:
Sec

Pse ta zgjidhni
shërbimin tonë?

Tivivo nëpërmjet IPTV shkon përtej televizionit tradicional. Tivivo nuk ofron vetëm ritransmetimin tradicional të kanaleve televizive por edhe shndërrimin e televizorit në një pajisje smart. Nuk kërkon antenë tokësore, teknologjia e re mundëson ti shikoni kanalet nëpërmjet internetit.

Tivivopunon në vazhdimësi me një staf të talentuar zhvilluesish për të shtuar emocione përmes kanaleve të reja, shërbimeve të reja dhe teknologjive të reja.

IPTV është një sistem shumë i thjeshtë në përdorim i cili nuk kërkon asistencë teknike. Për transmetimin e kanaleve dhe programeve nëpërmjet IPTV, kërkohet një internet me shpejtësi +15 Mbps dhe pa limit.

Tivivo transmeton çdo televizor në smart, ku ju keni mundësi ti shikoni kanalet e Digitalb, Tring, të gjitha eventet sportive, kanalet kombëtare të Shqipërise, Kosovës dhe Maqedonisë.

Tivivo ofron për ju një pafundësi programesh, për të gjitha shijet dhe për të gjithë pjestarët e familjes si dhe programe eksluzive dhe premierë.

Video On Demand është një shërbim që ju jep mundësinë të shihni filma, dokumentarë, dhe programe të ndryshme, në momentin që ju dëshironi. Ju mund të shfletoni një katalog online të programeve të ofruar nga Tivivo dhe të bëni zgjedhjen tuaj, pa përdorur VCD/DVD.

Ky shërbim quhet Video On demant dhe ofrohet aktualisht për të gjithë abonentët Tivivo pa pagesë ekstra.

Merrni planin tuaj tani

Ne garantojmë shërbim të klientit me cilësi të lartë me shpejtësi të lartë
lidhje të TV kanaleve në të gjithë botën.