Pse ta zgjidhni
shërbimin tonë?

Tivivo nëpërmjet IPTV shkon përtej televizionit tradicional. Tivivo nuk ofron vetëm ritransmetimin tradicional të kanaleve televizive por edhe shndërrimin e televizorit në një pajisje smart. Nuk kërkon antenë tokësore, teknologjia e re mundëson ti shikoni kanalet nëpërmjet internetit.

Tivivopunon në vazhdimësi me një staf të talentuar zhvilluesish për të shtuar emocione përmes kanaleve të reja, shërbimeve të reja dhe teknologjive të reja.

IPTV është një sistem shumë i thjeshtë në përdorim i cili nuk kërkon asistencë teknike. Për transmetimin e kanaleve dhe programeve nëpërmjet IPTV, kërkohet një internet me shpejtësi +10 Mbps dhe pa limit.

Tivivo transmeton çdo televizor në smart, ku ju keni mundësi ti shikoni kanalet e Digitalb, Tring, të gjitha eventet sportive, kanalet kombëtare të Shqipërise, Kosovës dhe Maqedonisë.

Tivivo ofron për ju një pafundësi programesh, për të gjitha shijet dhe për të gjithë pjestarët e familjes si dhe programe eksluzive dhe premierë.

 

Video On Demand është një shërbim që ju jep mundësinë të shihni filma, dokumentarë, dhe programe të ndryshme, në momentin që ju dëshironi. Ju mund të shfletoni një katalog online të programeve të ofruar nga Tivivo dhe të bëni zgjedhjen tuaj, pa përdorur VCD/DVD.

Ky shërbim quhet Video On demant dhe ofrohet aktualisht për të gjithë abonentët Tivivo pa pagesë ekstra.

Pajisjet

Për ta shikuar shërbimin e Tivivo, ju duhet të keni pajisjen ku mund ta instaloni aplikacionin Smart IPTV . Pajisja mund të jetë resiver apo tablet, por duhet të ketë sistemin Android 4.1 (ose më të ri) dhe të ketë 1 GB RAM memorje (ose më shumë).

Resiverët që Tivivo ka testuar dhe verifikuar se punojnë me DiasporaTV app janë:

TV BOX T98

TV BOX MXQ PRO

TV BOX TX3 MINI

MAG 254

MAG 324W2