Përjetoni magjinë e
teknologjisë

Tivivo platforma do të thotë më shumë sesa një TV — merrni shpejtësinë e transmetimit, shfaqjeve kryesore, qasje e lehtë për të shikuar Youtube® video, dhe shumë më tepër. Ne jemi antarë lokal që ju shërbejmë platformën më të sigurt shqiptare, duke e siguruar atë brenda një dite.

 

E gjithë bota në xhep telefonin tuaj

nga4.99/ muaji
 • 1000 TV Kanale
 • 1000 Filma VOD
 • Transmetim i shpejtë
 • Sinjal kualitativ
 • Mbështetje 24/7
Shikoni çmimet

Shikoni mundësitë e pakufizuara
me platformën Tivivo

Zbuloni pakot tona më të mira

IPTV Klient

 • 1000 TV Kanale
 • 1000 Filma VOD
 • Sinjal Kualitativ
 • Transmetim i shpejtë
 • Mbështetje 24/7
nga99.99/ viti
Blej tani

Tivivo TV box +

 • Android Sistem
 • 2GB RAM
 • 8GB ROM
 • FHD & 4K
 • Garancion 12 muaj
nga149.99/ viti
Blej tani

Reseller

 • 1000 TV Kanale
 • 1000 Filma VOD
 • Sistem personal
 • Brendi juaj
 • Mbështetje 24/7
nga199.99/ muaji
Blej tani

Shkarkoni aplikacionin

Tivivo – Shqip TV është aplikacioni i parë në trojet shqiptare që ofron kanalet në rezolutën më të mirë HD pa pagesë për të gjith ata që shfrytëzojnë sistemin operativ Android.

Shikoni të gjitha shfaqjet tuaja argëtuese tek një platformë e vetme.

Çfarë thonë klientët për ne

Unë kam përdorur shërbime Tivivo për gjysmë viti dhe jam plotësisht i kënaqur me cilësinë e kanaleve. Shpejtësia e lartë dhe një shumëllojshmëri e paketave për të zgjedhur e bëjnë atë të rehatshme për të gjithë.

Teles IPTV

Teles IPTV

Reseller

Më pëlqen të punoj me ekipin e ndihmës teknologjike – ata patjetër e dinë se çfarë bëjnë kur bëhet fjalë për instalimin dhe komunikimin. Tani unë mund të shtoj shumë programe të veçuara për klientët e mi në çdo moment.

Sinan Mustafi

Sinan Mustafi

Restreamer

Kishin një problem lidhjeje pas një ndërprerje të energjisë dhe ata e zgjidhën atë në më pak se gjysmë ore pas kërkesës time. Falë Tivivo unë mund të shikoj filmat e mi të preferuar dhe ato të reja me cilësi të shkëlqyera.

Avni Gashi

Avni Gashi

Klient

Unë kam përdorur shërbime Tivivo për gjysmë viti dhe jam plotësisht i kënaqur me cilësinë e kanaleve. Shpejtësia e lartë dhe një shumëllojshmëri e paketave për të zgjedhur e bëjnë atë të rehatshme për të gjithë.

Teles IPTV

Teles IPTV

Reseller

Më pëlqen të punoj me ekipin e ndihmës teknologjike – ata patjetër e dinë se çfarë bëjnë kur bëhet fjalë për instalimin dhe komunikimin. Tani unë mund të shtoj shumë programe të veçuara për klientët e mi në çdo moment.

Sinan Mustafi

Sinan Mustafi

Restreamer

Kishin një problem lidhjeje pas një ndërprerje të energjisë dhe ata e zgjidhën atë në më pak se gjysmë ore pas kërkesës time. Falë Tivivo unë mund të shikoj filmat e mi të preferuar dhe ato të reja me cilësi të shkëlqyera.

Avni Gashi

Avni Gashi

Klient

Jeni të interesuar? Bashkohuni me ne

Tivivo njihet si ndërmarrja e programeve televizive me rritje më të shpejtë
në Diasporë dhe në të gjithë Shqipërinë.